STRIENESTADSE VERJAARDAGSKALENDER TE KOOP TIJDENS JAARMARKT

Dat Steenbergen een hoop kunstenaars herbergt blijkt onder andere uit de vele exposities van Kunstforum Steenbergen. Tijdens de jaarmarkt beleeft Steenbergen een primeur, want 12 kunstenaars, ontwerpers en fotografen uit Steenbergen hebben een bijdrage geleverd aan de eerste Strienestadse verjaardagskalender, genaamd: “Alle daoge leut kelender”.

Dat carnaval de mooiste tijd van het jaar is, dat staat voor Stichting Karnaval Steenbergen als een paal boven water. Met de “Alle daoge leut kelender” ben je maandelijks op de hoogte wie er in de nabije omgeving jarig is met daarbij een prachtig carnavalesk ontwerp.

Jasper van Minderhout tekende voor de samenstelling van de 12 werken die zijn vervaardigd, in de meest uiteenlopende stijlen, door Koen Cuelenaere, Toon van Drunen, Riekkus Zantboer, André Roosenburg, Casper Herselman, Bianca Schwill, Ritchie Ramjiawan, Thomas Weezenbeek, Femke Ammerdorffer, Sandra Houtepen-Strong, Martin Valkhoff en Piet Ligtenberg.

Voor een bedrag van 11 euro kom je in het bezit van de verjaardagskalender. Er zijn 150 kalenders te koop tijdens de jaarmarkt, maar als de kalender als zoete broodjes over de toonbank gaat, dan is er een intekenlijst en worden er snel meer besteld.

Ook zijn er weer loten tijdens de jaarmarkt te koop bij de kraam van de SKS, voor de “We gaon pieken loterij 2018”. Daarnaast zijn er ook diverse “‘Ebbedingeskes” te koop, zoals paraplu’s met de skyline van Strienestad, de populaire waxinelichtjes, Strienestadse vlaggen en weerborden met een speciale jaarmarkt aanbieding.

Vrijwillige donatie
Donateur worden? Scan of klik QR
Archieven
Sponsorkliks