Donateurs

Het donateurschap is bedoeld voor iedereen die carnaval in Strienestad een warm hart toedraagt en daarom graag een steentje wil bijdragen aan het voortzetten van deze leutige traditie!

Voor 55 euro per jaar bent u donateur en ontvang u jaarlijks een unieke, vergulde draagspeld van het insigne:

D’n Opsteker

Tevens ontvangt iedere donateur een speciaal verzamelobject van “’t Gèèfste Plekske aon de Vliet”, een fraaie sculptuur van de drie karakteristieke torens waaraan Strienestad vanuit de verte al te herkennen is. Echt een sieraard voor iedere huiskamer.

Boven alles (onder) steunt u als donateur van de SKS de organisatie van vele carnavalsactiviteiten voor alle doelgroepen in onze samenleving zoals kinderen, ouderen, zieken en mindervaliden.

Carnaval is per slot van rekening een feest van en voor iedereen. Zo is het in Steenbergen al ruim 56 jaar geweest en zo moet het in de toekomst ook blijven.

U kunt individueel donateur worden maar ook als gezin, vriendengroep, bedrijf, vereniging of instelling. Kent u wellicht anderen die zo’n mooie opsteker zouden waarderen, zeg het voort of geef een donateurschap cadeau!

Voor nadere informatie of aanmelding kunt u terecht bij secretariaat@sks-steenbergen.nl of klik hier om u in te schrijven als donateur.

Vrijwillige donatie
Donateur worden?
Archieven
Categorieën
Sponsorkliks