Ketakt

Stichting Karnaval Steenbergen tekent sinds 1961 voor de organisatie van het jaarlijkse carnavalsfeest t.b.v. alle denkbare doelgroepen in de Steenbergse samenleving, zoals kinderen, ouderen, mindervaliden en zieken. Groot en klein gevolg bezoeken in de carnavalsperiode – van 11/11 tot en met het verbranden van de mus op dinsdagavond – zoveel mogelijk activiteiten in de kernen Steenbergen, Welberg en de Heen.

Grondlegger van ons carnavalsfeest was Louis Vlamings (Prins Strienius I) In de loop der tijd hebben vele honderden vrijwilligers zich ingespannen voor de viering van carnaval in Strienestad. De Stichting telt momenteel zo’n vijftig medewerkers. Daarnaast zijn er altijd wel mensen bereid om hand- en spandiensten te verrichten.

Het dagelijks bestuur van de SKS bestaat thans uit: Richard Krijnen (voorzitter) en Marloes Vos (secretariaat en penningmeester). Verder heeft iedere doelgroep (Denken, Doen, Duiten, Ouderen en Kinderen) een vaste vertegenwoordiger in het bestuur.

De vele werkzaamheden worden aangestuurd vanuit het bestuur, dat zelf o.a. verantwoordelijk is voor het programma/draaiboek, de begroting, in- en externe contacten met bv. de gemeente en horeca, medewerkersbijeenkomsten en de pr.

Voorzitter: Richard Krijnen
Secretaris: Marloes Vos
Penningmeester: Elien Wennekers
e-mail: secretariaat@sks-steenbergen.nl
Postadres: Mosquitostraat 5, 4651ST, Steenbergen

Vrijwillige donatie
Donateur worden? Scan of klik QR
Archieven
Sponsorkliks