Liefde vor de leut! Da overwint alles!

#elfdevandeelfde #11-11 #liefdevordeleutdaoverwintalles #Strienestad #Strienestad2022 #delenisleutig #SKS #SKS-Steenbergen #Steenbergen #Karneval2022 #Carnaval2022

Coronacheckpoint op de Markt in Strienestad

Het komt nu echt dichtbij. Eindelijk mogen we weer bij elkaar komen om het mooiste feest van het jaar in te luiden. Op elf, elf ben je vanaf 19.11 uur welkom in het Wapen van Steenbergen voor een geweldige avond! Om alle Bietboeren en Meerminnen vlot toegang te kunnen verlenen tot het Wapen van Steenbergen en het Strieniusplein, werken we met toegangsbandjes. De gemeente Steenbergen heeft daarom op de Markt een coronacheckpoint geplaatst. Op donderdag 11 november kan je hier tussen 16.00 uur en 23.30 uur middels een geldige QR code en een identificatiebewijs een toegangsbandje krijgen.

Loop dus voordat je naar het Wapen van Steenbergen gaat òf voordat je om 21.11 uur naar het beeldje op het Strieniusplein komt, eerst langs de Markt voor een toegangsbandje!

Tot aanstaande donderdag.

Nieuwe donateurs actie

Vanaf 11 november 2021 is het mogelijk om deel te nemen aan de nieuwe donateursactie vanStichting Karnaval Steenbergen. Met gepaste trots presenteren wij hierbij een “prievjoew”. We gaan in 11 jaren ’t Stad’uis vol sparen. De jaarlijkse donateursbijdrage hiervoor is Euro 55,=.

Ben je nou hartstikke enthousiast geworden en wil je ook graag donateur worden van de StichtingKarnaval Steenbergen? Schrijf je dan via deze link in!

https://formulieren.sks-steenbergen.nl/…/donateur…

PRINSJE VOR ‘N JAOR

Ben jij een jongen en zit je in groep 6-7 -of 8 en zou jij het leuk vinden om één jaar het prinsje van Strienestad te zijn? Dan is de SKS op zoek naar jou!
Stuur voor 3 november een filmpje van maximaal 1 minuut (via Whatsapp naar 06-28261720) waarin je uitlegt waarom jij als jeugdprins de leut moet aanvoeren in Strienestad. Wij zijn heel erg benieuwd naar jullie inzendingen.

Strienestad #Strienestad2022 #delenisleutig #SKS #SKS-Steenbergen #Steenbergen #Prinsje

Nuuwke 11-11

Nog maar een maandje wachten en het is weer de elfde van de elfde. Het mag weer en dat willen we vieren met heel Strienestad. We gaan er een geweldige avond van maken. Veeg je agenda leeg en kom allemaal naar ‘Het Wapen van Steenbergen’! Deel dit bericht met al je vrienden.


#elfdevandeelfde #11-11 #Strienestad #Strienestad2022 #delenisleutig #SKS #SKS-Steenbergen #Steenbergen #LiefdeVorDeLeut

RABO CLUBSUPPORT!

RABO CLUBSUPPORT!
Dit jaar doet de SKS weer mee aan Rabo Clubsupport. 
Als je lid bent van de Rabobank kun je van 4 tot 25 oktober je stem uit brengen op één van de deelnemende verenigingen of stichtingen via de Rabo bankieren app of internetbankieren. 
Wij zouden het fantastisch vinden als jullie ook één of twee stemmen aan de SKS geven. 
Alvast bedankt! 🤩

Vrijwillige donatie
Donateur worden? Scan of klik QR
Archieven
Categorieën
Sponsorkliks