Doneren QR-code

Zoals het u wellicht niet ontgaan is, zal karnaval 2021 niet de karnaval worden waarvoor wij als Stichting Karnaval Steenbergen normaal gesproken de organisatie op ons nemen. De Corona pandemie heeft de hele wereld in zijn greep en ook Karnaval in Strienestad ontkomt niet aan de maatregelen die hier mee gepaard gaan.

Momenteel zijn wij druk doende met het bekijken van alle mogelijke scenario’s waarmee wij binnen de richtlijnen die er zijn activiteiten aan kunnen bieden aan de inwoners van ons mooie Strienestad.

Zo zal karnaval 2021 gewoon de boeken in gaan als de 61e karnaval in Strienestad. Er is een motto, insigne, liedje en ook zal op 16 januari de carnavalskrant bezorgd worden bij alle huishoudens in samenwerking met de andere carnavalsstichtingen binnen de gemeente Steenbergen.

Gelukkig is de SKS een financieel gezonde stichting, desondanks zullen wij ook dit jaar flink in moeten teren op onze reserves. Mocht u een vrijwillige donatie aan de SKS willen doen dan zijn wij u zeer erkentelijk. Dit kan door te doneren op NL18RABO0148882994 t.n.v. Stichting Karnaval Steenbergen of via onderstaande link of QR code.

Voor nu heel veel succes en sterkte met de maatregelen die u steeds weer moet nemen, blijf gezond!

Met leutige groet,

Stichting Karnaval Steenbergen 

Met leutige groet,

Stichting Karnaval Steenbergen

link om te doneren

QR code:

Vrijwillige donatie
Donateur worden?
Archieven
Categorieën
Sponsorkliks