Snorrekusbal

Snorrekusbal snorrekusbal2

Drie weken voordat het echt carnaval is, begint het eerste feest, ’t Snorrekusbal. Dit carnavalsbal is bedoeld voor kinderen van 0 tot 12 jaar, al zijn oudere kinderen, vaders, moeders, opa’s en oma’s ook van harte welkom. Nadat de grote mensen op zaterdagavond het nieuwe carnavalsliedje hebben gehoord, is het op zondagmiddag de beurt aan de kinderen om het nieuwe liedje in te studeren. Ook kun je deze middag dweilen (dansen) en de polonaise lopen met Prins Strienius V, Nar Boowke, de Deftige Flodder, de Mussekoning en Jan Oorlog niet te vergeten.

Tijdens ’t Snorrekusbal krijgen de kinderen met de gèèfste (mooiste) snor van de middag een leuke prijs. Maar natuurlijk gaan we deze middag ook op zoek 3 nieuwe jeugdgevolgleden.  Dit jaar zoeken we een Leutvrouwke, Narreke en Mussekoninkje. Er worden leuke spelletjes gespeeld door alle kinderen die aan de verkiezing meedoen. En wie weet word jij als nieuw lid van het jeugdgevolg aan het eind van de middag op de schouders naar binnen gedragen. Of je het wordt of niet, wij weten zeker dat je een hele leuke middag zult beleven.

snorrekusbal3

Wil je ook meedoen met de verkiezing van het jeugdgevolg? Houd de website in de gaten. Ook komt 2 weken voor ’t Snorrekusbal Prins Strienius V met zijn gevolg bij jou in de klas.

Knutselsnorren

Wil je de gèèfste snor zelf maken? Klik op de volgende link Knutselsnorren of op het plaatje hieronder voor snorren die je zelf kunt versieren

Vrijwillige donatie
Donateur worden? Scan of klik QR
Archieven
Sponsorkliks