Spel op de Mart

  • Spel op de Mart

  • Spel op de Mart

  • Spel op de Mart

  • Spel op de Mart

  • Spel op de Mart

Bietboerkes & Meerminnekes!

Als er 2 leutige carnavalsdagen voorbij zijn, is op de 3de dag het Spel op de Mart. Prins Strienius V, jeugdprins Rick en hun gevolg beleven dan altijd doldwaze avonturen, meestal omdat nar Boowke weer eens iets verkeerds heeft gedaan.

Maandagmiddag 27 februari staat er iets heel leuks te gebeuren, want Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima komen naar Strienestad! Wat leutig hé? Omdat het bijna nooit gebeurd dat de Koninklijke familie langskomen, is dat ook wel een beetje spannend. Natuurlijk moet ook het Leutpaleis wel een beetje opgeruimd zijn als zij langskomen.

Zouden jullie allemaal een vlaggetje willen maken om naar de Koning en Koningin te zwaaien als zij langskomen? Knip het voorbeeld in onze carnavalskrant “De Leutige Flodder” uit, kleur het in en vraag aan papa of mama om een vlaggenstokje.

Ben je ook nieuwsgierig en wil je weten of alles goed zal gaan als de Koning en Koningin naar Strienestad komen? Kom dan maandagmiddag 27 februari om 11 voor 3 uur naar de Markt en beleef de avonturen van het gevolg en jeugdgevolg mee.

Het lijkt ons ook heel erg leuk om een groepsfoto te maken met Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima en alle Bietboerkes en Meerminnekes, dus zorg dat je erbij bent!

Knutsel je eigen Spel op de Mart

Altijd al je eigen spel op de mart willen maken. Vanaf nu kan dit. Hieronder vind je drie bouwplaten van het decor van het spel op de mart. Klik op de platen om ze groter te openen. Print ze uit en kleur ze in. Hierna kan je ze uitknippen en in elkaar vouwen om zo je eigen spel op de mart te maken.

bouwplaat1bouwplaat2bouwplaat3

Vrijwillige donatie
Donateur worden? Scan of klik QR
Archieven
Sponsorkliks