Liefde vor de leut! Da overwint alles!

#elfdevandeelfde #11-11 #liefdevordeleutdaoverwintalles #Strienestad #Strienestad2022 #delenisleutig #SKS #SKS-Steenbergen #Steenbergen #Karneval2022 #Carnaval2022

Coronacheckpoint op de Markt in Strienestad

Het komt nu echt dichtbij. Eindelijk mogen we weer bij elkaar komen om het mooiste feest van het jaar in te luiden. Op elf, elf ben je vanaf 19.11 uur welkom in het Wapen van Steenbergen voor een geweldige avond! Om alle Bietboeren en Meerminnen vlot toegang te kunnen verlenen tot het Wapen van Steenbergen en het Strieniusplein, werken we met toegangsbandjes. De gemeente Steenbergen heeft daarom op de Markt een coronacheckpoint geplaatst. Op donderdag 11 november kan je hier tussen 16.00 uur en 23.30 uur middels een geldige QR code en een identificatiebewijs een toegangsbandje krijgen.

Loop dus voordat je naar het Wapen van Steenbergen gaat òf voordat je om 21.11 uur naar het beeldje op het Strieniusplein komt, eerst langs de Markt voor een toegangsbandje!

Tot aanstaande donderdag.

Nieuwe donateurs actie

Vanaf 11 november 2021 is het mogelijk om deel te nemen aan de nieuwe donateursactie vanStichting Karnaval Steenbergen. Met gepaste trots presenteren wij hierbij een “prievjoew”. We gaan in 11 jaren ’t Stad’uis vol sparen. De jaarlijkse donateursbijdrage hiervoor is Euro 55,=.

Ben je nou hartstikke enthousiast geworden en wil je ook graag donateur worden van de StichtingKarnaval Steenbergen? Schrijf je dan via deze link in!

https://formulieren.sks-steenbergen.nl/…/donateur…

PRINSJE VOR ‘N JAOR

Ben jij een jongen en zit je in groep 6-7 -of 8 en zou jij het leuk vinden om één jaar het prinsje van Strienestad te zijn? Dan is de SKS op zoek naar jou!
Stuur voor 3 november een filmpje van maximaal 1 minuut (via Whatsapp naar 06-28261720) waarin je uitlegt waarom jij als jeugdprins de leut moet aanvoeren in Strienestad. Wij zijn heel erg benieuwd naar jullie inzendingen.

Strienestad #Strienestad2022 #delenisleutig #SKS #SKS-Steenbergen #Steenbergen #Prinsje

Nuuwke 11-11

Nog maar een maandje wachten en het is weer de elfde van de elfde. Het mag weer en dat willen we vieren met heel Strienestad. We gaan er een geweldige avond van maken. Veeg je agenda leeg en kom allemaal naar ‘Het Wapen van Steenbergen’! Deel dit bericht met al je vrienden.


#elfdevandeelfde #11-11 #Strienestad #Strienestad2022 #delenisleutig #SKS #SKS-Steenbergen #Steenbergen #LiefdeVorDeLeut

Carnaval in Strienestad zonder publiek toegankelijke activiteiten

STEENBERGEN – Stichting Karnaval Steenbergen (SKS) houdt de komende editie van carnaval geen publiek toegankelijke activiteiten in Strienestad, zoals Steenbergen tijdens het carnavalsfeest door het leven gaat. Reden hiervoor zijn de huidige coronamaatregelen.

Dat heeft SKS dinsdag bij monde van voorzitter Richard Krijnen bekendgemaakt. “Ook al mochten de maatregelen half februari versoepeld zijn, dan nog vinden wij het maatschappelijk onverantwoord om met grote of kleine groepen bij elkaar te komen,” zegt hij. Al in een eerder bericht is aangegeven dat er in 2021 geen optochten te bewonderen zijn in Strienestad. Hier komen nu dan ook alle andere activiteiten bij, zoals het Snorrebal, Snorrekusbal en ‘t Spel op de Mart. 

Vertier

“Omdat de Liefde vor de leut onuitputbaar is, willen we carnaval 2021 niet geruisloos voorbij laten gaan,” meldt SKS. “In samenwerking met het Filmcollectief en SLOS TV willen we de Bietboeren en Meerminnen tijdens het carnavalsweekend toch trakteren op het nodige vertier. De dan geldende coronamaatregelen zullen bepalen wat deze traktatie exact gaat inhouden. Het is volgens SKS wel de bedoeling dat de Leutkrààànt, welke in samenwerking met de carnavalsorganisaties uit de andere kernen ,in januari huis aan huis wordt bezorgd. Half januari wordt bekeken of het mogelijk is om activiteiten als ’t Spel op de Mart (zonder publiek) op te voeren en te filmen zodat het evenement tijdens het carnavalsweekend te zien is op SLOS TV. 

#strienestad, #liefdevordeleut, #karneval2021, #steenbergen

Vrijwillige donatie
Donateur worden? Scan of klik QR
Archieven
Categorieën
Sponsorkliks