Bijeenkomst straattheater – donderdag 16 februari 20.30 uur bij Myra Ceti

straatcarnaval2014

Wat heeft Sander de Groot dit jaar voor ons in petto?

 
Bietboerkes en Meerminnekes!
Maandagavond 27 februari 2017 staat het straat karneval weer op het programma. We hopen ook dit jaar weer op een hoop leutige en ludieke acts. Maar met dit motto kan dat bijna niet anders! Het zou dan ook leutig zijn als we dit jaar net als het Snorrekusbal met een record aantal acts de maandagavond kunnen vullen.
 
Graag zouden we van te voren met zo veel mogelijk deelnemers aan dit straattheater een keer bij elkaar komen en wel op: donderdag 16 februari om 20.30 uur bij Myra Ceti (Wouwsestraat 49 te Steenbergen).
 
De bedoeling van deze avond is om te bekijken of we het qua planning en locaties een beetje goed op elkaar af kunnen stemmen zodat we aan elke act voldoende aandacht kunnen geven. Daarnaast willen we bekijken of het misschien mogelijk is om van elkaars faciliteiten gebruik te kunnen maken, bijvoorbeeld geluid en licht. Op deze manier wordt het voor iedereen makkelijker om een leuke act te regelen en voorkomen we dat we misschien met zijn alle hetzelfde aan het regelen zijn.
 
Natuurlijk leggen we de creativiteit graag bij jullie zelf weg, maar mocht je graag iets willen doen en je hebt nog geen idee, dan hebben wij altijd nog wel een paar verzinsels waar jullie gebruik van mogen maken.
 
Hopelijk zien we jullie dan ook donderdag 16 februari bij Myra Ceti.
 
Laat het even weten als je komt via mailto:secretariaat@sks-steenbergen.nl
 
Delen is leutig!
Vrijwillige donatie
Donateur worden? Scan of klik QR
Archieven
Sponsorkliks