STRIENESTAD GAOT VOR ‘N ALTERNETIEVE ELLUF-ELLUF VIERING

STEENBERGEN – Naar goed gebruik wordt de elfde van de elfde in Strienestad op de dag zelf gevierd, wat normaal gesproken betekent dat alle Bietboeren en Meerminnen op 11 november weer “dweilen” richting café-zaal Bij-Moeders om met elkaar de start van het nieuwe carnavalsseizoen te vieren. Na negen maanden wachten zullen zij ongetwijfeld staan te popelen om erachter te komen wat het nieuwe carnavalsmotto wordt in ’t Gèèfste Plekske aon de Vliet!

De huidige situatie laat het echter niet toe om samen in een volle zaal al dweilend en hossend toe te werken naar de onthulling van het nieuwe motto. Maar omdat we ons niet zomaar uit het veld laten slaan, is Stichting Karnaval Steenbergen met alle liefde en plezier op zoek gegaan naar een leutig alternatief!

In samenwerking met de SLOS (de lokale omroep in Steenbergen) zal er op woensdag 11 november om 19.11 uur een uitzending zijn waarin prins, nar en driemanschap het motto van carnaval 2021 bekend zullen maken. Onder aanvoering van Jan Oorlog zullen de Bietboeren en Meerminnen vervolgens samen met de overige leden van het gevolg, de leuteed afleggen. Wil je niets missen van deze unieke 11-11 viering schakel dan tijdig in op Ziggo kanaal 41 of KPN kanaal 1402.

Vanaf 12 november is het insigne 2021 te koop voor € 3,00 bij Primera De Gilles, Kaaistraat 49 te Steenbergen. Naast dat je hiermee een uniek insigne in huis haalt van een wat nu al een historische carnaval is, steun je hiermee ook de Stichting Karnaval Steenbergen.

In aanloop naar 11-11 heeft de SKS vrijdagavond 23 oktober een interne digitale ‘Voorproeverij’ gevierd, waarbij richting de medewerkers enkele tipjes van de sluier zijn opgelicht m.b.t. het nieuwe motto. Zij mochten als eersten de zogeheten ‘konvekaosie’, de officiële uitnodiging voor 11/11, in ontvangst nemen.

Voor nadere informatie kan iedereen terecht op: www.strienestad.nl , de facebookpagina van de Stichting Karnaval Steenbergen en uiteraard op de Strienestad app !

W’ebbe jullie lief! ❤️💛💚

#ellufelluf, #Strienestad, #artvorkarneval, #carnaval, #carnaval2021, #karneval, #karneval2021, #steenbergen, #slos

Vrijwillige donatie
Donateur worden? Scan of klik QR
Archieven
Sponsorkliks