SKS DOET MEE AAN DE ZUIDERWATERLINIE MARS

Maandag 17 september wordt de tweede etappe van de Zuiderwaterlinie mars gelopen. Het evenement wordt georganiseerd in opdracht van de Provincie Noord-Brabant tijdens het Europees Jaar van het Cultureel Erfgoed en heeft tot doel om bredere bekendheid te geven aan de Zuiderwaterlinie. Carnaval is onmiskenbaar cultureel erfgoed en daarom is Stichting Karnaval Steenbergen gevraagd om mee te lopen tijdens de tweede etappe naar De Heen. Door deze deelname geven we deze etappe de carnavaleske naam: Dweile naor ’t Strienedurrepke.

Startpunt is de Wallevis (Kade 2 Steenbergen) om 17.30 uur met een drankje en iets lekkers.  Ook bij de Uitwijk worden we ontvangen met een drankje en iets lekkers. Daar staat de bus klaar om iedereen weer naar het startpunt te brengen. Dweilen doe je niet alleen, daarom nodigt SKS Steenbergen iedereen uit die in de gelegenheid is om maandagavond mee te “dweilen”. Deelname is uiteraard gratis, het enige verzoek is om jezelf aan te melden via de volgende link: https://www.zuiderwaterliniemars.nl/inschrijven

De Mars vindt niet alleen in Steenbergen plaats. Het is een 8-daagse wandeltocht langs de Zuiderwaterlinie die van 16 tot en met 23 september plaatsvindt. Dagelijks wordt aan weerszijden van de Zuiderwaterlinie een etappe afgelegd, startend in het uiterste westen en oosten van de linie. Op zondag 23 september treffen de laatste twee groepen wandelaars vanuit de oostelijke en westelijke helft van de linie elkaar in Heusden, waar een spetterend slotfeest plaatsvindt. Meer info via https://www.zuiderwaterliniemars.nl/de-mars

“‘Eej dweil j’ok meej?”

 

Ep ebbe?
Archief
Categorieën
Sponsorkliks