LEERLINGE GROEP 3 GENIETE VAN POPPEKAST

De leerlingen van groep 3 van de Strienestadse basisscholen hebben vrijdagochtend bij theaterschool Myra Ceti met volle teugen genoten van de SKS poppenkast.

NarAnja en Prinses Mies vonden het erg leuk dat de kinderen met zoveel waren gekomen. Zij wilden ook wel met hen karneval vieren in de grote mensen wereld! Maar als kleine poppenkastpop kan dat natuurlijk niet…

Gelukkig hadden ze hier wel een oplossing voor, waarbij de hulp van alle kinderen heel hard nodig was: 3 keer klappen, 2 keer stampen, 4 keer springen, 1 rondje draaien, op je hurken zitten, ogen en mondje dicht…. en… ja hoor! Eerst NarAnja en daarna ook Prinses Mies waren gegroeid, net zo groot als echte mensen! Zo konden ze samen met de kinderen een liedje zingen en een dansje doen. Na het dansje begon het bij NarAnja en Prinses Mies wel wat te kriebelen en Prinses Mies begon zelfs al een beetje te krimpen. Snel terug de poppenkast in, waar ze de kinderen konden uitzwaaien. Die dweilden op de klanken van het karnevalslied in polonaise de zaal uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *