ALLE BIETJES ’ELLEPE!

Bietboere & Meerminne!

Ook de ‘Sgooiploeg’ van de SKS ontbreekt vanmiddag natuurlijk niet in de grote optocht van Strienestad. Als grèènswisselketoor hopen we weer op uw bijdrage(n) te mogen rekenen. Ook komen we alle bietboeren en meerminnen (en toeschouwers van over de grens) bedanken voor hun jaarlijkse gulle gaven. Dankzij jullie steun kunnen we elk jaar weer volop leutige activiteiten organiseren voor alle doelgroepen in onze Strienestadse samenleving en dat willen we graag blijven doen! Dus wissel je ‘leste cent’, Strieneleutbonne of buitenlandse valuta in bij de ‘Sgooiploeg’, dan kent de leut hier ook in de toekomst geen grenzen! Enne… alle bietjes ’ellepe! Tot sebiet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *