Met spoed gezocht: Verkeersregelaars voor optocht en lampionnenoptocht – delen is leutig!

Bietboere en Meerminne!

Op dinsdagmiddag 13 februari zal er weer een prachtige optocht door de straten van Strienestad trekken. Hiervoor zijn we nog dringend op zoek naar enkele verkeersregelaars die straten van de voorbij trekkende optocht willen afsluiten. Ook voor de lampionnenoptocht op dinsdagavond zoeken we nog enkele verkeersregelaars. Heb je interesse en wil je ons helpen? Meld je aan via secretariaat@sks-steenbergen.nl.

Gelukkig zijn er al een aantal Bietboere en Meerminne, die ons willen helpen, maar wij hebben nog een aantal straten die nog een verkeersregelaar nodig hebben om de veiligheid van onze deelnemers te garanderen.

Vrijwillige donatie
Donateur worden?
Archieven
Categorieën
Sponsorkliks