SKS zoekt nog een paar collectanten, wil jij een avondje collecteren?

Bietboere & Meerminne!

Om er dit jaar weer een werelds carnavalsfeest van te maken, is natuurlijk geld nodig om diverse activiteiten voor alle doelgroepen in de Steenbergse samenleving te organiseren. Dit ontvangen we door sponsoren, donateurs en subsidie, maar ook de jaarlijkse collecte brengt altijd een flink bedrag op waar we dankbaar voor zijn.

In de week van 8 tot en met 13 januari gaan onze collectanten weer in koppels langs de Steenbergse deuren. Voor een aantal wijken zijn wij nog op zoek naar een 2de persoon om te collecteren. De wijken zijn zo opgedeeld dat het in de regel één dagdeel of avondje collecteren betekent. Wie wil ons hierbij helpen?

Reageer op dit bericht, of stuur een mail naar secretariaat@sks-steenbergen.nl.

Alvast hartelijk dank voor jullie reacties en op naar een aantal weken van grenzeloze leut in Strienestad!

 

Vrijwillige donatie
Donateur worden? Scan of klik QR
Archieven
Sponsorkliks