Zakke vol ouwe bulle!

Bietboere & Meerminne!

Zaterdagochtend zijn al veel Bietboere & Meerminne bij de Pineut aan de Mosquitostraat langsgeweest om “ouwe bulle” in te leveren.

Had je geen tijd, maar heb je nog “ouwe bulle” waar je vanaf wilt? Niet getreurd, ook op zaterdag 30 september tussen 9:00 en 12:00 uur en de dinsdagavonden 26 september en 3 oktober tussen 19:00 uur en 21:00 uur, wordt er kleding ingezameld.

De ingezamelde kleding wordt door Kledinginzameling Nederland gesorteerd en verpakt, geëxporteerd naar Afrika en Oost-Europa. Ook in Nederland worden gebruikte kledingstukken en schoenen aan de man gebracht op markten en in winkels voor tweedehands kleding. Restmateriaal zal worden verwerkt tot poetsdoek of grondstof voor bijvoorbeeld ondertapijt.

Voor elke kilo die wordt ingeleverd ontvangt SKS een bedrag. Het opgehaalde bedrag komt onder andere ten goede aan een nieuw podium voor het Spel op de Mart.

 

Ep ebbe?
Archief
Categorieën
Sponsorkliks