Wat vinden jullie van de Strienestad app en onze website?

img_3654.jpg

Bietboere en Meerminne!

Hoewel het nog maanden duurt voordat het weer 11-11 is, zitten we bij SKS niet stil… De eerste vergaderingen zijn al weer geweest en daarmee zijn de voorbereidingen voor een nieuw leutig carnavalsjaar begonnen.

Afgelopen jaar hebben we met de IT’ers van de SKS een nieuwe website en de Strienestad App geïntroduceerd met op de achtergrond automatische koppelingen met Facebook. Wij zijn nieuwsgierig wat jullie ervan vinden. Wat vinden jullie goed? Missen jullie informatie? Wat zouden we kunnen verbeteren?

Wij kijken uit naar jullie reacties.

Avast ‘arstikke bedàànkt!

2 Reacties op Wat vinden jullie van de Strienestad app en onze website?

  • Hetopgeven via de site voor de optochten ging niet geheel zo we het wilde, sommige mensen hebben gezegd dat ze zig hadden opgegeven Maarheeze dan toch niet gelukt wassen dan krijg je achteraf nummering bijv een nummer 34 tussen 15 & 16 in, zou het kunnen dat ze een terug koppeling krijgen met hetgeen wat / of waarmee ze hebben opgegeven in totaal. Niet alleen bedankt voor deinschrijving

  • Ik vin’t een zeer leutige ap, meej een goei gebruikersinterface. Bij de muziek van weleer zou ut ok leutig zijn om dun tekst in beeld te krijge vur een stukske (onver)valst karaoke. Ik ze vur al zo deur goan!

Ep ebbe?
Archief
Categorieën
Sponsorkliks