Gròòt Strienestads Kinderbal – zaterdag 18 februari


Bietboerkes en Meerminnekes!

Op zaterdag 18 februari is het weer zover! Het Gròòt Strienestads Kinderbal voor alle jeugdige Bietboerkes en Meerminnekes. Maar omdat ’t bij òòns in de femilie zit, zijn ook vaders, moeders, opa’s, oma’s, ooms, tantes, neven en nichten van harte uitgenodigd samen met de kinderen mee te komen feesten op dit leutige bal, aanvang 14.00 uur in zaal/café de Joosse.

Natuurlijk zullen prins Strienius V, nar Boowke en de overige leden van het gevolg en jeugdgevolg ook weer van de partij zijn om gezellig mee te dweilen.
Tijdens het kinderbal vinden er allerlei leuke spelletjes plaats waarmee je kunt aantonen dat je ook lid bent van de leutigste familie van Strienestad! De Strienestadse jeugddweilband Blaos Mar Raok zal tijdens deze middag zorgen voor een leutige muzieknoot waarbij ook ons nieuwe carnavalslied niet zal ontbreken.

Ep ebbe?
Archief
Categorieën
Sponsorkliks