Schoolbezoeke, kom j’ok aon ’t Snorrekusbal?

Bietboerkes en Meerminnekes!

Vanochtend bezoekt Prins Strienius V en zijn gevolg de basisscholen in Strienestad en Raldal.

Ben jij in de wieg gelegd om twee jaar carnaval te vieren als lid van het Strienestadse jeugdgevolg als Narreke (jongen of meisje), Leutvrouwke of Mussekoninkje? Kom dan laten zien dat feesten, hossen en dweilen in je DNA zit op het Snorrekusbal!

Dit supergezellige feest wordt gehouden op zondag 5 februari bij de Joosse.

Alle kinderen uit groep 5, 6 en 7 mogen meedoen, als je tenminste in Strienestad, op de Raldal of in ’t Strienedurrepke woont. Enne… iedereen is natuurlijk van harte welkom om lekker carnaval te vieren en de kandidaatjes aan te moedigen! Dus breng je ouders, opa’s en oma’s, broertjes en zusjes, neefjes en nichtjes, vriendjes en vriendinnetjes en al je klasgenootjes mee naar het supergave Snorrekusbal!

Wil je meedoen aan de verkiezing? Vul dan het strookje op het inschrijfformulier in wat je op school hebt gekregen en zorg dat je deze uiterlijk donderdag 2 februari hebt ingeleverd in de speciale brievenbus bij jou op school. Of vul het digitale formulier in op de website, klik hier.

Het Snorrekusbal begint om 13.11 uur. Enne… de kinderen met de mooiste snorren maken kans op een leuke prijs! Kom j’ok aon ’t Snorrekusbal?