Sponsers

Het wapen van Steenbergen

Het wapen van Steenbergen

Het wapen van Steenbergen

Over het Wapen van Steenbergen
Het Wapen van Steenbergen aan de Kaaistraat in Steenbergen kent als horecagelegenheid een lange geschiedenis. Al in 1863 vond de inschrijving plaats als café-zaal. Opererend onder diverse namen kreeg het enkele decennia geleden de naam Wapen van Steenbergen, een naam waaronder de gelegenheid tot 2005 opereerde. Na andere exploitanten en namen als ‘De Joosse’ en ‘Bij Moeders’ brachten in 2022 de nieuwe eigenaren Ewout van den Berg, Ronald van der Sandt en Johan Bosters de oude en zo vertrouwde naam weer terug.

Breed muziekcafé en poppodium
De opzet van het Wapen van Steenbergen is voor een deel anders. De dagelijkse café-functie is vervallen en naast een faciliteit voor het verenigingsleven – dat graag gebruik maakt van een functionele zaalruimte in het hart van Steenbergen – is het Wapen van Steenbergen thans een breed muziekcafé en poppodium. Het hele jaar door worden voor muziekminnend Steenbergen en omgeving met regelmaat muzikale activiteiten georganiseerd. De optredens van popbands, muziekgroepen en solisten trekken daarbij een breed publiek en zorgen voor leven in de muzikale brouwerij.

Vertrouwd adres voor verenigingsactiviteiten
Naast breed muziekcafé en poppodium blijft het Wapen van Steenbergen het vertrouwde adres voor het verenigingsleven. De Kleine Tour, het carnaval en initiatieven als het Matinee tussen Thee en Diner zijn hier terugkerende voorbeelden van, maar ook voor activiteiten met een meer incidenteel karakter biedt het Wapen van Steenbergen ruimte.

Contact – openingstijden
Kaaistraat 12, 4651 BN Steenbergen

0167 729 311

www.facebook.com/wapenvansteenbergen

Lees meer

Rijschool John van den Kieboom

Rijschool John van den Kieboom

Rijschool John van den Kieboom

Dé Steenbergse én Roosendaalse verkeersschool die al ruim 14 jaar garant staat voor een rijopleiding van hoge kwaliteit.  Zowel autorijlessen, motorrijlessen, scooterrijlessen of vrachtautorijlessen.Door continu bij te scholen, afspraken na te komen en kwaliteit te leveren is ons bedrijf uitgegroeid tot een zeer betrouwbare verkeersschool. Door middel van de Rijopleiding in Stappen (RIS) wordt gestreefd naar een zo kort mogelijke duur van de opleiding en haal jij op een leuke en vlotte manier je auto, scooter, vrachtauto of motorrijbewijs. En dat tegen zeer scherpe tarieven. De instructeur is erkend ADHD-ADD en Autisme instructeur. Je kunt zelf je instructeur/instructrice kiezen. Je kiest voor Kimberley of voor John. Of voor beide natuurlijk.
Kies je voor Rijschool John van den Kieboom dan kies je voor zekerheid en kwaliteit. Kijk gerust rond op onze website. Mocht je dan toch nog vragen hebben neem dan contact met ons op.
NIEUW!! Uniek   All-INCLUSIVE PAKKET voor het autorijbewijs.

Lees meer

Ah Achterberg

Ah Achterberg

Ah Achterberg

Over Albert Heijn Achterberg

Albert Heijn Achterberg combineert het sterke merk Albert Heijn met het persoonlijke en betrokken ondernemerschap van familie Achterberg, een kruideniersgeslacht dat in 2007 het honderdjarig bestaan vierde en waarvan de vierde generatie in Steenbergen het bedrijf leidt.

Martin Achterberg: “Wij zijn er trots op dat we zoveel mensen uit de gemeente Steenbergen en omgeving van dienst mogen zijn. Dit zijn veelal trouwe klanten die ons steeds hun klandizie gunnen. Ons complete team werkt er dagelijks hard aan om dit vertrouwen waar te maken. We heten u van harte welkom”.

Lees meer

Zo Kinderopvang

Zo Kinderopvang

Zo Kinderopvang

Bij Zo Kinderopvang beleef je leuke avonturen!

Kinderen leren bij ons spelenderwijs. Ze leren nieuwsgierig te blijven, leergierig te zijn en dingen te ontdekken. Dat kan vanuit een veilige basis waarin kinderen zich vertrouwd voelen. Maar bovenal moeten ze het vooral leuk hebben. En dan is het ook wel zo fijn als je in je vrije tijd er 100% voor jekinderen kan zijn. Zonder dat je hoeft na te denken over de kinderkapper of hoe je een kinderfeestje organiseert.

Zo Kinderopvang verzorgt al bijna dertig jaar dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar, peuterspeelzalen en naschoolse, buitenschoolse, voorschoolse en tussenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. In het totaal vangt de organisatie met bijna 400 personeelsleden circa 3.000 kinderen op verspreid over 43 locaties in Zuid-Holland, West-Brabant en Tholen.

Hoofdkantoor Zo Kinderopvang en Bso
Leeghwaterplein 45
2521 DB, Den Haag

Telefoon Haaglanden: 070 345 85 63Telefoon
Brabant: 0167 726 970
E-mail: info@zokinderopvang.nl

Lees meer

Primera de Gilles & 't Meerminneke

Primera de Gilles  & 't Meerminneke

Primera de Gilles & 't Meerminneke

Voor onze klanten zijn wij de vertrouwde winkel in de buurt met een unieke combinatie van producten en diensten voor iets leuks voor jezelf of een snelle boodschap. Zo kun je bij Primera onder andere terecht voor wenskaarten, postzegels, tijdschriften, boeken, dagbladen, tabak, Staatsloterij, Lotto, beltegoed, cadeaukaarten, tickets, kantoorartikelen en cartridges. Altijd persoonlijk, gezellig en goed geholpen!
 
Oplaadpunt OV Chipkaart
Je kunt zowel een anonieme OV-chipkaart als een persoonlijke OV-chipkaart bij ons opladen.

Stomerijservice
Je kunt je stoomgoed vakkundig laten reinigen bij onze winkel.

PostNL Pakketpunt
Je kunt je pakket ophalen, versturen of retourneren wanneer het jou uitkomt.

Pasfotoservice
In onze winkel kan je professionele pasfoto’s laten maken volgens de gestelde richtlijnen. De pasfoto’s zijn onder andere geschikt voor een paspoort, rijbewijs of identiteitskaart.

Riverdale
Nieuw in onze winkel! De collectie van Riverdale bestaat uit woonaccessoires voor het hele huis; van items voor de woonkamer tot de badkamer, van de veranda tot de slaapkamer. Bij ons vind je elk seizoen een zorgvuldig samengestelde selectie Riverdale producten.

Lees meer

Bouwbedrijf Van Meer

Bouwbedrijf Van Meer

Bouwbedrijf Van Meer

Bouwbedrijf Van Meer
Uw adres voor Nieuwbouw, Afbouw, Renovatie of Interieurbouw.
Met onze professionele aanpak en pragmatisch inzicht zorgen wij voor een uitstekend eindresultaat van uw bouwproject of interieur aanpassing.

Lees meer

Van Gils Steenbergen

Van Gils Steenbergen

Van Gils Steenbergen

Autoschadeteam Van Gils is een gevestigde naam in Steenbergen. Al sinds 1947 bestaat er een schadebedrijf onder de naam Van Gils, aanvankelijk in het centrum. In 1956 is er een nieuw pand gebouwd aan de Franseweg, toen nog aan de buitenrand. In de loop der tijd is het bedrijf 4 keer verbouwd. In 1980 is de tweede generatie aangetreden.

Het bedrijf bleef groeien en was weldra weer te klein. In 1998 is de bouw op de huidige locatie begonnen: een kavel van 2.750m2, waarvan 950m2 bebouwd is. Het pand ligt op een schitterende zichtlocatie: vooraan op industrieterrein Reinierpolder II (vlak langs de A4!).

Lees meer

Vrijwillige donatie
Donateur worden? Scan of klik QR
Archieven
Sponsorkliks