Strienestad vliegt uit op 11-11!

Bietboere & Meerminne!

Nog even en dan is het weer zover: 11-11 bij ons in Strienestad! Om jullie uit te nodigen zijn er op vrijdag 27 oktober de “konvekaosies” uitgedeeld aan de SKS-medewerkers tijdens de jaarlijkse voorproeverij. Het afgelopen weekend hebben onder andere de donateurs, bandjes en bouwclubs de convocatie mogen ontvangen.

Stichting Karneval Steenbergen nodigt alle Bietboere & Meerminne uit om naar 11-11 te komen, waarbij het nieuwe motto bekend wordt gemaakt en de vervolgens om 11 over 11 de karnevalseed zal worden afgelegd. Vanaf 11 over 8 steken we van wal bij de Jòòsse, waarbij je niet je Strienestadse paspoort moet vergeten. Heb je die nog niet? Wees dan op tijd, want er zijn er nog een paar paspoorten aan de deur te verkrijgen (op = op).

 

Tijdens de voorproeverij ontvingen de SKS-medewerkers een voorproefje op het nieuwe motto van dit jaar. Daarbij is er altijd een leutige strijd tussen de bietboere en de meerminne, wie er met de felbegeerde wisselbeker naar huis zal gaan. Dit jaar ging deze trofee overduidelijk naar de Meerminne die onder aanmoediging van Teamcaptain Martin den Broeder tijdens “Ik hou van Holland” met de winst aan de haal gingen.

 

Aan het begin van de avond werden 2 nieuwe medewerkers geïnstalleerd, namelijk Miranda van der Pligt en Sander Koenraadt. SKS wenst Miranda en Sander van harte welkom en natuurlijk “‘éél veul leut”.

 

Kom allemaal op 11-11 naar De Joosse en… “vergit je paspoort niet ‘eej!”

Vrijwillige donatie
Donateur worden? Scan of klik QR
Archieven
Sponsorkliks