Sponsers

Rijschool John van den Kieboom

Rijschool John van den Kieboom

Rijschool John van den Kieboom

Dé Steenbergse én Roosendaalse verkeersschool die al ruim 14 jaar garant staat voor een rijopleiding van hoge kwaliteit.  Zowel autorijlessen, motorrijlessen, scooterrijlessen of vrachtautorijlessen.Door continu bij te scholen, afspraken na te komen en kwaliteit te leveren is ons bedrijf uitgegroeid tot een zeer betrouwbare verkeersschool. Door middel van de Rijopleiding in Stappen (RIS) wordt gestreefd naar een zo kort mogelijke duur van de opleiding en haal jij op een leuke en vlotte manier je auto, scooter, vrachtauto of motorrijbewijs. En dat tegen zeer scherpe tarieven. De instructeur is erkend ADHD-ADD en Autisme instructeur. Je kunt zelf je instructeur/instructrice kiezen. Je kiest voor Kimberley of voor John. Of voor beide natuurlijk.
Kies je voor Rijschool John van den Kieboom dan kies je voor zekerheid en kwaliteit. Kijk gerust rond op onze website. Mocht je dan toch nog vragen hebben neem dan contact met ons op.
NIEUW!! Uniek   All-INCLUSIVE PAKKET voor het autorijbewijs.

Lees meer

Ah Achterberg

Ah Achterberg

Ah Achterberg

Over Albert Heijn Achterberg

Albert Heijn Achterberg combineert het sterke merk Albert Heijn met het persoonlijke en betrokken ondernemerschap van familie Achterberg, een kruideniersgeslacht dat in 2007 het honderdjarig bestaan vierde en waarvan de vierde generatie in Steenbergen het bedrijf leidt.

Martin Achterberg: “Wij zijn er trots op dat we zoveel mensen uit de gemeente Steenbergen en omgeving van dienst mogen zijn. Dit zijn veelal trouwe klanten die ons steeds hun klandizie gunnen. Ons complete team werkt er dagelijks hard aan om dit vertrouwen waar te maken. We heten u van harte welkom”.

Lees meer

De Suijkerpot

De Suijkerpot

De Suijkerpot

Sinds 2002 zijn wij gevestigd in het gezellige plaatsje Strienestad. In onze stenen winkel verkopen we alles wat wij vrouwen leuk vinden, van supertoffe kleding, sieraden, tassen tot aan woonaccessoires. Wat u in onze webwinkel ziet is dus maar een zeer kleine greep uit onze collectie. Een bezoek aan onze stenen winkel is dus zeker de moeite waard.
Ieder seizoen proberen wij onze klanten te verrassen met nieuwe trendzettende artikelen.
Wij zijn exclusief dealer van o.a LoTT Gioielli, Melano, 
Mi Moneda, ZAG bijoux en My Jewellery.  
Modemerk Supertrash,  en By Bar van Nederlandse bodem en het italiaanse Otto ‘Dame is ook exclusief bij 
de Suijkerpot te vinden.

Wij voeren diverse seizoenscollecties van deze topmerken, maar ook andere leuke merkjes waarvoor we wekelijks op inkoop gaan.
Ook voor kleinmeubelen en  woondecoratie bent u bij de Suijkerpot aan het juiste adres.
Wij zijn tevens dealer van en het poolse Bunzlau Castle servies.
 
Graag tot ziens !
Andrea Suijkerbuijk

Lees meer

Joosse

Joosse

Joosse

Eetcafé Zaal De Joosse is de plaats om lekker te stappen in een ongedwongen sfeer. Ook kunt bij ons terecht voor al uw feesten, vergaderingen en recepties tot ± 400 personen.

Gezelligheid, professioneel personeel en de muziek zorgt er ten allen tijde voor dat u het naar de zin heeft in Eetcafé Zaal De Joosse.

Eetcafé Zaal De Joosse staat niet alleen bekend om zijn gezelligheid, er worden ook tal van activiteiten georganiseerd.

Kortom: Café Zaal De joosse is de ideale gelegenheid voor een avondje uit of om er een leuk feest te vieren. Ook voor bedrijfsborrels hebben wij leuke arrangementen!

Lees meer

Van Gils Steenbergen

Van Gils Steenbergen

Van Gils Steenbergen

Autoschadeteam Van Gils is een gevestigde naam in Steenbergen. Al sinds 1947 bestaat er een schadebedrijf onder de naam Van Gils, aanvankelijk in het centrum. In 1956 is er een nieuw pand gebouwd aan de Franseweg, toen nog aan de buitenrand. In de loop der tijd is het bedrijf 4 keer verbouwd. In 1980 is de tweede generatie aangetreden.

Het bedrijf bleef groeien en was weldra weer te klein. In 1998 is de bouw op de huidige locatie begonnen: een kavel van 2.750m2, waarvan 950m2 bebouwd is. Het pand ligt op een schitterende zichtlocatie: vooraan op industrieterrein Reinierpolder II (vlak langs de A4!).

Lees meer

Bouwbedrijf Van Meer

Bouwbedrijf Van Meer

Bouwbedrijf Van Meer

Bouwbedrijf Van Meer
Uw adres voor Nieuwbouw, Afbouw, Renovatie of Interieurbouw.
Met onze professionele aanpak en pragmatisch inzicht zorgen wij voor een uitstekend eindresultaat van uw bouwproject of interieur aanpassing.

Lees meer

JanOorlogMussekoningPrinsNarDeftigFlodder